pic2
 

Home

Welkom op de website van “van A tot leZen”! Bent u op zoek naar hulp met betrekking tot:

Woordweb van A tot leZen

Dan bent u bij ons aan het goede adres! "Van A tot Lezen" is gespecialiseerd in vergoede dyslexiezorg en heeft het keurmerk gekregen van het kwaliteitsinstituut dyslexie! U kunt bij ons terecht met vragen, maar ook voor concrete hulp, onderzoek en behandeling voor dyslexie. Wij hanteren geen wachtlijsten!

Soms verloopt de ontwikkeling van een kind anders dan gebruikelijk. Er kunnen problemen optreden in de ontwikkeling van het leren lezeKeurmerk Kwaliteitsinstituut Dyslexien of schrijven (spelling). Ruim de helft van de kinderen met lees- en spellingproblemen gaat met extra hulp snel en goed vooruit. Gaat uw kind ondanks de extra aandacht en de geboden hulp onvoldoende vooruit, dan kan het zijn dat er sprake is van dyslexie. Als gespecialiseerde praktijk in dyslexiezorg kan “van A tot leZen” hierbij hulp bieden. Onderzoek en behandeling van dyslexie is onze specialiteit.

Wij zijn er voor het kind. Daarnaast ondersteunen we de ouders en, wanneer dat nodig is, ook leerkrachten en schoolteams. Op een effectieve en persoonlijke manier, met een solide basis en vanuit de diverse kwaliteiten die ons team rijk is. Met als uiteindelijk doel een kind dat verder kan groeien, op weg naar zelfstandigheid. Deze gedachte komt ook tot uiting in onze naam: "van A tot leZen". De weg die we graag samen met u af willen leggen begint bij A, de basis van het lezen. We streven ernaar om Z te bereiken, waarin uw kind een solide basis heeft gelegd om zelfstandig verder te kunnen op het gebied van lezen en spelling.

Neemt u gerust de tijd om onze website te ontdekken!