pic2
 

Over ons

Het kind, daar draait het om!

"van A tot leZen"

Experts in Dyslexie

 

"Van A tot leZen" is een samenwerkingsverband tussen de praktijken OPPB (Roosendaal) en Praktijk ABC (Etten-Leur).

Ook de volgende praktijken zijn bij ons aangesloten: JOIN Onderwijs en Advies (Halsteren), Logopediepraktijk Sonja Vervaart (Bergen op Zoom en Tholen), Logopediepraktijk Sandra Holtrust (Roosendaal), Logopediepraktijk Halsteren (Halsteren) en Logopediepraktijk Snoeren & De Kruif (Breda). "Van A tot leZen" is een gespecialiseerde praktijk voor onderzoek en behandeling van kinderen met (het vermoeden van) ernstige dyslexie.

Wat maakt "van A tot leZen" uniek en onderscheidend in de regio?

Uniek is de ondersteuning die wij bieden aan ouders: wanneer een behandeling is gestart, krijgen ouders een persoonlijk gesprek waarin uitleg wordt gegeven over dyslexie, de opzet van onze behandeling en hoe ouders thuis hun kind kunnen ondersteunen. Daarnaast kunt u terecht op 14 locaties, goed verspreid over de regio. Er is dus altijd een "van A tot leZen" vestiging bij U in de buurt!

Samenwerking met scholen

Deskundig, Laagdrempelig en Betrokken. Korte lijnen, het snel oppakken van de hulpvraag en een hoge mate van kwaliteit zijn kenmerken die horen bij "van A tot leZen". Wij zoeken nadrukkelijk de samenwerking met de school voor een optimaal resultaat bij het kind.

Onze visie

Wij geloven erin om dingen anders te doen dan anderen. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over de zorg rondom het kind. Wij hebben oprechte interesse in onze cliënten. Mensen zijn bij ons geen nummer, maar worden altijd op een persoonlijke manier benaderd. Wij zoeken de mens achter de klant, wij binden en verbinden onszelf aan onze klanten.